FRANÇAIS NIVEAU B1

Je hebt de intake test gemaakt en zit op niveau B1.  Wat betekent dat?

Vanaf dit niveau speelt je wereld zich niet alleen meer af in het NU, maar ook in het verleden en in de toekomst.  Je kunt ook flexibel en effectief met de taal omgaan in allerlei situaties, zowel concreet als abstract.  Je kunt onvoorbereid deelnemen aan een gesprek over onderwerpen die vertrouwd zijn of je persoonlijke belangstelling hebben en ook die betrekking hebben op het dagelijks leven (bijvoorbeeld familie, hobby’s, werk, reizen en actuele gebeurtenissen).   

Na dit niveau is je Frans in sterke mate verbeterd. Je kunt de meeste situaties aan die zich kunnen voordoen tijdens een reis in een gebied waar Frans wordt gesproken. 

Op dit moment wordt het B1-niveau alleen op maat  aangeboden. 

Wil je meer weten over deze cursus? Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?  Stuur ons dan een email met vermelding van je wensen.   

Le Français à la Carte biedt cursussen aan op elk niveau, vanaf beginner tot gevorderde. Door middel van de Intake-test kan Le Français à la Carte bepalen welke niveau u heeft. U maakt de test  nadat u een inlogcode hebt gekregen. Deze test duurt ongeveer 45 minuten.