THEMA'S À LA CARTE

Spreek je al een beetje Frans?  Heb je niet veel tijd om een complete cursus Frans te volgen alleen maar om op vakantie te gaan?  Maar toch heb je behoefte om je Frans te verbeteren? 

Le Français à la Carte.nl biedt nu een cursus Frans op maat aan voor diegenen die een Franstalig gebied willen bezoeken.  De twee korte cursussen En Route op niveau A1.2 en A2.1 zijn al beschikbaar!   La Pause op niveau A1.2 en A2.1 wordt binnenkort aangeboden.  Deze cursussen van 4 lessen met een toegangsperiode van 12 weken, behandelen alle situaties die een reiziger tijdens zijn reis tegenkomt. 

Iets reserveren?  Een probleem met de auto? De aankondigingen in de metro niet kunnen begrijpen?  Een afspraak maken (de klok, de agenda)…  Dit zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen!  Deze cursussen bevatten ook grammaticale onderwerpen op niveau van de cursus.  Daarnaast heb je toegang tot een vocabulaire lijst die van Frans naar Nederlands is vertaald.  

En Route en La Pause zijn twee e-learning cursussen.  Ze bevatten video’s en digitale opdrachten die je zelfstandig maakt in je eigen tempo.  Indien gewenst, kan contact online met een docent ook geregeld worden. 

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte om de volgende cursussen niet te missen.  À bientôt!

Tekenfilm-assistent: Diane Domingue

Online cursussen: Les vacances!

Binnenkort beschikbaar!