Cursussen

Le Français à la Carte is geen “kant en klaar” taal instituut.  Elke cursus is anders omdat ik je eigen werk omgeving gebruik als inspiratiebron om het beste programma op te stellen om aan je gewenste doel te voldoen. 

Ik bied cursussen op maat, op ieder gewenst niveau en afgestemd op je leerdoel binnen je vakgebied wat we, in het Frans FOS noemen, Frans voor specifieke doelstellingen. Mijn werk expertise ligt niet alleen op het gebied van de diplomatieke, internationale en professionele sectoren.

Le Français à la Carte helpt u graag en goed mee of u zich wilt voorbereiden op uw volgende vakantie of uw volgende uitzending naar een land waar Frans wordt gesproken.

Le Français à la Carte kan u ook helpen met het begrijpen, schrijven en presenteren van documenten die betrekking hebben op uw werkterrein of u voor te bereiden op een nieuwe functie.  Daarnaast kunnen zakelijke documenten opgesteld worden.

Wilt u meer weten over de cursussen die wij geven, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Stuur ons dan een email met vermelding van uw wensen en uw niveau als u geen beginner bent.  Als u uw niveau niet kent, maak dan de Intake Test (zie hieronder).

Thema's

Of het nu gaat om zaken op politiek, economisch, cultureel of consulair gebied, of training om u te verzekeren van een internationale carrière, wij hebben ruime ervaring.

Leren zwemmen…  Zonder water leer je niet zwemmen…. Zo kan men op vergelijkbare wijze gebruik maken van de “onderdompelingsmethode” door middel van het zo getrouw mogelijk nabootsen van de realiteit. Le Français à la Carte kan speciaal voor u een simulatieprogramma samenstellen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Duurzame ontwikkeling is belangrijk voor ons. Wij kunnen uw een programma aanbieden dat u kan helpen om in de sociale sector te werken vanaf uw kantoor hier in Nederland of in het buitenland.
Le Français à la Carte kan een programma voor u maken dat tegemoetkomt aan al uw specifieke wensen en behoeften op vrijwel elk gebied, zoals marketing, economie, communicatie, beleid en bestuur.
Maar u hoeft eigenlijk helemaal geen reden te hebben om een taal te leren! Alleen al het plezier dat u eraan beleeft en dat u een reisliefhebber bent is genoeg.
U hebt ooit een taal geleerd maar bent bang dat uw kennis wegzakt. Waarom schrijft u zich niet in voor conversatielessen?
U moet een toespraak geven op een belangrijke bijeenkomst en u voelt zich er wat onzeker over, u weet niet goed welke woorden u juist wel of niet moet gebruiken, uw grammatica moet wat worden bijgeschaafd of u wilt een rapport schrijven maar weet niet goed waar en hoe u moet beginnen, wij weten hoe we u kunnen helpen.
Of u een certificaat van de Franse taalbeheersing nodig hebt voor uw werk, uw studie of om te kunnen immigreren, wij kunnen u helpen. Deze examens worden op een gecertificeerde locatie afgenomen.

Klassen

Privé

1 op 1

Door het volgen van de privé cursus wordt u in de gelegenheid gesteld in uw eigen tempo en volgens uw eigen lesprogramma de taal te leren. Het is ook de meest intensieve manier om u de taal eigen te maken. Le Français à la Carte biedt ook hierin wederom maatwerk, afgestemd op uw persoonlijke behoefte. 

Kleine groep

tot maximaal 3-4 cursisten

Deze cursussen zijn flexibel wat betreft de inhoud en ideaal voor mensen die overgeplaatst worden voor werk of emigratie, of voor mensen die werken in een tweede taal omgeving. Indien u dit wenst kunnen in de cursussen cross-culturele componenten worden opgenomen.

Groepsverband

vanaf 5 tot maximaal 8 cursisten

Groepsinteractie en rollenspellen zijn een belangrijk onderdeel van deze cursussen. Het betreft hier een bijzonder prettige manier van leren.

Intaketest

Le Français à la Carte biedt cursussen aan op elk niveau, vanaf beginner tot gevorderde. Door middel van de Intake-test kan Le Français à la Carte bepalen welke niveau u heeft. Deze test duurt ongeveer 45 minuten. Vul het aanvraagformulier in!

Uw gegevens worden niet gebruikt voor email-marketing