L’Académie du Français à la Carte

L’Académie du Français à la Carte is de digitale lesomgeving voor ingeschreven cursisten die toegang hebben tot het wekelijks programma.

Lesniveaus zijn gebaseerd op het Europees Referentiekader voor talen (ERK).  De niveaus die op dit moment aanboden worden zijn A1 en A2 en opgesplitst in twee delen.  Niveaus B1, B2 en C1  worden op maat aangeboden.

Log in om toegang te krijgen.

La Grammaire de l'Académie du Français à la Carte

La Grammaire de l’Académie du Français à la Carte is een digitaal Frans grammatica programma waarmee de cursisten op eigen tempo kunnen leren, oefenen en herhalen.

De digitale grammatica bestaat uit korte demonstratie filmpjes gevolgd door digitale oefeningen en de cursist kan meteen in praktijk brengen wat zij/hij net geleerd heeft.

Zie hoofdstukken hier.

Uitproberen?  Klik op de Demo’s hieronder.

Als je ingeschreven bent voor een (online) cursus, zijn er geen extra kosten verbonden aan het gebruik van de digitale grammatica (Grammaire de l’Académie du Français à la carte). 

Maar je kunt ook via een abonnement los van een cursus de Grammaire de l’Académie du Français à la Carte gebruiken. Zie Abonnementen hieronder.

 

Gratis een demo module Uitproberen?

Nulmeting Test

Benieuwd wat je startniveau is?  Test dan nu gemakkelijk zelf online je taalniveau met behulp van de Nulmeting Test op deze pagina en indien nodig, bevestig het niveau door een intakegesprek met Le Français à la Carte aan te vragen middel een email te versturen naar lefrancaisalacarte.nl@gmail.com   Als je geen cursus met Le Français à la Carte hebt gevolgd moet je je inschrijven op het niveau dat bij je past. 

Deze test duurt ongeveer 45 minuten. Vul het aanvraagformulier in, maak de Nulmeting Test, kijk naar de rooster en schrijf je in! 

Beschikbare Abonnementen

Online modules

8 weken
25
00
eenmalig
  • Grammatica
  • Onbeperkt oefenen
  • Tijd en plaatsonafhankelijk en in uw eigen tempo

Cursus niveau A1

10 weken
op aanvraag
  • Cursus Frans A1.1 / A1.2
  • Gratis en onbeperkt toegang tot de Online Grammatica

Cursus niveau A2

10 weken
op aanvraag
  • Cursus Frans A2.1 / A2.2
  • Gratis en onbeperkt toegang tot de Online Grammatica

Cursus niveau B1

10 weken
op aanvraag
  • Cursus Frans B1.1 / B1.2
  • Gratis en onbeperkt toegang tot de Online Grammatica