Le Français à la Carte

Ik verzorg op maat gesneden cursussen voor iedere professional en reisliefhebber binnen afzienbare tijd een gewenst niveau te bereiken.

Le Français à la Carte

De oprichtster

Elise Vena

Le Français à la Carte werd opgericht omdat ik, als voormalig diplomaat, altijd interesse heb gehad in de Franse taal en de internationale wereld. Toen ik me vestigde in Nederland werd ik docent Frans en alle cursussen die ik toen gaf en nog steeds geef, zijn in het algemeen gericht op de internationale sector.  

Als je Frans nodig hebt om te werken of reizen naar Europa, Afrika of Amerika, of nog coaching nodig hebt om een toesprak te voorbereiden, rapporten te schrijven, Le Français à la Carte is de instituut waar je naar toe moet. Indien nodig, werk ik ook samen met andere docenten Frans.

Om het leerproces van de cursisten te vergemakkelijken heb ik een digitale grammatica ontworpen met onlineoefeningen. De finale versie zal binnenkort beschikbaar zijn onder de naam Grammaire de l’Académie du Français à la Carte. 

Zie L’Académie du Français à la Carte voor extra informatie

Ik kom uit Canada en heb als voormalig diplomaat op diverse plaatsen in de wereld gewoond, gewerkt en heb veel gereisd. Sinds 2001 woon ik in Nederland waar ik toegepaste Franse taallessen geef.  Ik ben in het bezit van een Master Franse Literatuur, een Master 1ste graad Frans, een Certificaat om Franse les als vreemde/tweede taal te geven, en een Certificaat van Communicatie binnen Professionele Organisaties.


Ik wens je veel plezier en succes met Le Français à la Carte!

      Elisa Vena